Wellness steeds belangrijker bij vakanties in Turkije

Tegenwoordig zijn de zogenaamde gezondheidsreizen heel populair bij vakantiegangers. Slank en fit worden dat is de trend. Waar voorheen mensen alleen naartoe gingen om lekker te luieren, te eten en te drinken zijn nu steeds meer vakantieoorden waar gezondheid heel belangrijk is. Zo zie je bijvoorbeeld meer wellness centrums bij hotels in turkije en letten mensen steeds meer op wat ze eten tijdens vakanties.

 

De trend van fit en gezond zijn is tegenwoordig ook goed te merken tijdens vakanties in Turkije. Steeds meer mensen willen niet alleen op vakantie om een leuk kleurtje te hebben en lekker uit te rusten, maar willen ook een gezond en fit fysiek.

De wellness centra
Wellness centra mogen niet ontbreken bij grote hotels en vakantieoorden. Veel hotels hebben zich gespecialiseerd in wellness. Bij dergelijke hotels zie je dan een breed scala aan wellnessfaciliteiten. Te denken valt aan een compleet verzorgde spa behandeling, sauna's, massages, ontgiftigings behandelingen en ga zo door.

Wellnessvakanties in Turkije zijn razend populair. 

De Nederlandse  samenleving richt zich steeds meer op gezondheid vanuit de beleving van genieten. Wellness is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl. Dit zou mensen beter laten functioneren, gezonder en gelukkiger maken. Wellness vakantie in Turkije is meer dan ontspanning alleen, ook een gezonde manier van bewegen is hierbij belangrijk.

Turkije is een paradijs als het om Wellness gaat. De eeuwenlange Turkse wellnesstradities, het adembenemende landschap en de schitterende azuurblauwe zee bieden u de gelegenheid om verwend te worden en tegelijkertijd aan uw gezondheid te werken.

Het bergachtige landschap van Turkije is ideaal voor een flinke boswandeling. De belangrijkste bezienswaardigheden in Turkije zijn Pamukkale en Hierapolis. De warmwaterbronnen die hier ontspringen zijn vol mineralen en daarom ideaal voor een Wellness vakantie.

De luxe hotels in Turkije spelen steeds meer in op de Welness-trend. De meeste hotels hebben dan ook een uitgebreid Spa & Welness Center. Een hammam is een onmisbaar onderdeel van het Turkse welzijnsritueel. Een aanrader is ook de Thalassotherapie die de hotels aanbieden.  U wordt hierbij van top tot teen behandeld met producten uit de zee. Voor de nodige inspanning hebben de hotels ook een fitnesscenter.

Turkije.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op hotels in Turkije met Spa & Wellness faciliteiten. Uiteraard voor een betaalbare prijs!

Geïnteresseerd in een vakantie naar Turkije met lekker veel wellness?

Boek dan all inclusive wellness vakantie naar Turkije bij Turkije.nl: