Vlucht Izmir

 

Vanaf welke plaatsen vliegen wij?

U kunt vliegen vanaf de volgende luchthaven: 

Luchthavens in Nederland:
Amsterdam
Rotterdam
Eindhoven
Groningen
Maastricht 

Luchthavens in België en Duitsland:
Brussel
Dusseldorf
Weeze/Niederrhein
Munster/Osnabruck

 

Hoe lang duurt mijn vlucht?

Uw vlucht naar Dalaman duurt circa 3,5 uur.

 

Met welke vliegtuigmaatschappijen vliegen wij?

Turkije.nl vliegt met gerenommeerde chartermaatschappijen:
Transavia
Corendon Airlines
Sun Express
Onur Air
Pegasus Airlines

Bij al deze maatschappijen is de catering op basis van á la carte concept, hetgeen betekent dat er voor de maaltijden, snacks en drankjes betaald dient te worden indien u hier gebruik van wilt maken.

 

Kan ik online inchecken?

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken. Indien u vliegt met Corendon (Dutch) Airlines kunt u vanaf 6 weken voor vertrek een stoel reserveren en vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en uw boardingpass uitprinten via de website www.flycorendon.com. Let op: dit is momenteel alleen mogelijk voor vluchten vertrekkend vanaf Amsterdam en vertrekkend vanaf Antalya. Aan de andere luchthavens wordt nog gewerkt, we hopen dat ook zo snel mogelijk te kunnen activeren. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om online in te checken voor de vluchten met een tussenlanding.

Voor het reserveren van een stoel rekenen de meeste luchtvaartmaatschappijen kosten. Deze kosten variëren tussen de € 4,- en € 20,- per persoon per enkele reis, afhankelijk van de stoelkeuze en de luchtvaartmaatschappij.

Bij Transavia kunt u via http://www.transavia.com 24  uur voor vertrek in checken met uw reserveringsnummer van uw vlucht. Dit  kunt u doen door het eerste cijfer van uw reserveringsnummer te verwijderen. Voorbeeld, uw reserveringsnummer is 1234567, uw Transavia online check-in  wordt dan 234567. Dit reserveringsnummer kunt u krijgen bij een van onze  medewerkers.

Wat zijn mijn vluchttijden?

De aangegeven vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Derhalve kunt u aan deze tijden geen rechten ontlenen.

 

Wat zijn de transfertijden naar mijn accommodatie?

De transfertijden zijn afhankelijk van de plaats waar u heen moet.
Hieronder ziet u de transfertijden vanaf Dalaman: 

Transfertijd luchthaven Dalaman – Marmaris ca. 100 min.
Transfertijd luchthaven Dalaman – Fethiye ca. 60 min.
Transfertijd luchthaven Dalaman – Kas/Kalkan ca. 120 min.
Transfertijd luchthaven Dalaman – Icmeler ca. 110 min.
Transfertijd luchthaven Dalaman – Daylan ca. 30 min.
Transfertijd luchthaven Dalaman – Ölüdeniz/Ovacik/Hisarönü ca. 90 min.

 

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Voor alle vliegmaatschappijen gelden andere voorwaarden. Zie hiervoor de websites van de desbetreffende airlines.

Buggys en kinderwagens

Inklapbare lichtgewicht paraplubuggy’s en maxi cosi’s worden bij de incheckbalie ingenomen en vervolgens met de bagage in het vliegtuig geladen. Bij sommige vliegmaatschappijen mag u deze tot aan de gate meenemen.

 

Mag ik vloeistoffen meenemen in mijn handbagage?

In uw handbagage mag u beperkte hoeveelheid vloeistoffen meenemen in een gesealde plastic zak. Medicijnen op doktersrecept en babyvoeding die tijdens de vlucht dient te worden gebruikt zijn hierbij uitgezonderd. Voor meer informatie over het meenemen van vloeistoffen aan boord verwijzen wij u naar www.schiphol.nl.

 

Wanneer en hoe ontvang ik mijn reisbescheiden?

Circa 8 tot 3 dagen voor vertrek ontvangt u uw reisbescheiden op het e-mailadres dat u bij de boeking heeft opgegeven. De reisbescheiden dient u uit te printen.

De tickets toont u bij de incheckbalie op de luchthaven en de hotelvoucher overhandigt u bij aankomst aan de receptie in het hotel. Thuisblijverinformatie laat u thuis achter.

 

Send Whatsapp Message