Vakantie Fethiye

Vakantie Fethiye staat garant voor een luxe zon, zee en strand vakantie op de mooiste stranden van Europa! Hagelwitte stranden en wuivende palmen geven uw direct een luxe vakantie gevoel. Het Öludeniz strand, ook wel Blue Lagoon genoemd, is fenomenaal. Fethiye is een stijlvolle, kleine badplaats in een prachtige baai aan de Egeïsche kust, met een chique haven. Hier zijn de meest luxe jachten te bewonderen. U kunt in Fethiye heerlijk slenteren in het oude centrum met gezellige bazaarstraatjes, of uren winkelen in het moderne nieuwe centrum. De mooiste hotels vindt u in deze badplaats met klasse! U zult volop genieten van zon, strand en Turkse cultuur tijdens uw luxe vakantie Fethiye! 

Lees minder over Vakantie Fethiye

Vakantie Fethiye biedt u een fantastische vakantie in een adembenemend mooie omgeving. Bent u op zoek naar een kleine, maar levendige en stijlvolle stad, dan is Fethiye voor u de juiste keuze! Fethiye ligt in een schitterende baai en heeft een mondaine jachthaven, waar u de mooiste jachten kunt bewonderen. Een echte zon en strand vakantie Fethiye is zeker een succes, want Fethiye heeft verschillende prachtige stranden. Met Turkije.nl verblijft u in de mooiste resorts, voor een perfecte vakantie Fethiye!

Fethiye heeft diverse stranden die erg populair zijn, vanwege hun prachtige hagelwitte stranden en helderblauwe zee. Het meest bekende strand is Öludeniz Beach, ook wel Blue Lagoon genoemd. Er wordt gezegd dat dit het meest gefotografeerde strand ter wereld is, en dat is niet voor niets! Het uitzicht is hier fenomenaal, met de schitterende zee en de bergtoppen op de achtergrond. Overal zijn ligbedden en parasols tegen een vergoeding beschikbaar, voor uw meest luxe vakantie Fethiye.

Het huidige Fethiye is een redelijk jonge stad, met inmiddels 50.000 inwoners. Hoewel toerisme belangrijk is in Fethiye, heeft het een heel eigen karakter gehouden. Vooral de mooie chique haven is één van de bekendste trekpleisters in Fethiye. Hier kunt u de mooiste, dure jachten bewonderen, terwijl u door de haven heen slentert, langs gezellige terrasjes en restaurants.

Maar Fethiye is de ook de stad van de bazaarstraatjes en de traditionele theehuisjes. Het moderne en het oude Turkije lopen in Fethiye naadloos in elkaar over, waardoor u een veelzijdige vakantie Fethiye beleeft! Het oude centrum bestaat uit smalle, gezellige steegjes terwijl Fethiye ook een nieuw modern centrum heeft. Dit nieuwe centrum Calis ligt op 5 kilometer afstand en heeft een lang, populair strand.

De andere zeer bekende stranden van Fethiye zijn onder andere Kidrak, beter bekend als Paradise Beach. Dit strand ligt op twee kilometer van Ölüdeniz en is rustiger en meer afgezonderd, maar is ook werkelijk prachtig.  Daarnaast zijn er nog de stranden Kabak en Butterfly Valley. Dit laatste strand is bijzonder vanwege de vele vlinders! Zon, zee, strand zijn gegarandeerd tijdens uw vakantie Fetiye!

In Fethiye vindt u de meest schitterende resorts en hotels, vooral dichtbij het strand. Deze bieden u alle luxe en comfort tijdens uw vakantie Fethiye. Omdat Fethiye zoveel te bieden heeft, is dit een ideale vakantie bestemming voor jong en oud!

Fethiye heeft nog veel meer mogelijkheden, want u kunt hier ook fantastisch duiken. Volgens velen is dit zelfs de beste duiklocatie van Europa. De onderwaterwereld van Fethiye is indrukwekkend en u kunt zelfs een dolfijn tegen komen! Er zijn diverse duikscholen in Fethiye, want u kunt duiken in archeologische vindplaatsen. Dit is zeer de moeite waard voor de echte duikliefhebber. Ook kunt u in Fethiye allerlei andere watersporten beoefenen.

Zoals overal langs de Turkse kust zijn er ook tijdens de vakantie Fethiye veel bezienswaardigheden. Ook hier zijn er diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd gevonden, zoals het grote theater bij Telmessos. Dit werd in 1993 ontdekt en opgegraven en bood in de 2e eeuw voor Christus plaats aan 5000 mensen. Dit theater en de vele andere bezienswaardigheden zijn zeker een bezoekje waard tijdens uw vakantie Fethiye!

Bent u op zoek naar een veelzijdige en luxe vakantie? Dan stelt Fethiye u zeker niet teleur, want deze badplaats heeft alles voor uw ideale vakantie. Bij Turkije.nl bieden wij u een ruime keuze aan prachtige hotels, voor uw geslaagde vakantie Fethiye!

Send Whatsapp Message