Schiphol Parkeren

Voordelig parkeren Schiphol is zeker mogelijk als u met eigen vervoer naar de luchthaven wilt komen. Als u een vakantie naar Turkije heeft geboekt met een vertrek vanaf Schiphol Airport, dan staan er meerdere mogelijkheden tot uw beschikking om op het vliegveld te komen. Met de eigen auto kunt u voordelig parkeren op Schiphol en dat is zeker een aantrekkelijke optie om te overwegen. Reizen met het openbaar vervoer is ook mogelijk, maar in dat geval bent u meer afhankelijk van externe factoren dan als u met de eigen auto naar Schiphol komt om van een heerlijke vakantie in Turkije te genieten.

 

Opties voordelig parkeren Schiphol
Naast de mogelijkheid van voordelig parkeren Schiphol buiten de luchthaven zelf, waarbij u met een shuttlebus naar de vertrekhal wordt gebracht, is er ook nog een andere optie beschikbaar. Schiphol Smart Parking biedt u de mogelijkheid van voordelig parkeren Schiphol bij een langer verblijf dan drie dagen. Daar is natuurlijk altijd sprake van als u op vakantie gaat naar Turkije. Bij Schiphol Smart Parking is het mogelijk om online een plaats te reserveren tot een week voor vertrek. Het voordeel van deze optie is dat het voordelig parkeren Schiphol gecombineerd wordt met een korte loopafstand naar de vertrekhal.

Extra korting voordelig parkeren Schiphol

Parkeren Schiphol hoeft helemaal niet duur te zijn. Als u op vakantie gaat naar Turkije, dan wilt u meestal de auto langdurig parkeren in de buurt van Schiphol. Parkeren Schiphol is erg handig, omdat u met een transfer bus naar Schiphol kunt rijden met uw bagage. Veel mensen denken dat parkeren Schiphol duur is, maar wanneer u reist met Turkije.nl kunt u gebruik maken van onze speciale parkeer service voor parkeren Schiphol. U parkeert op het bewaakte terrein Schiphol Avia Parking, voor een aantrekkelijk tarief. Gaat u hier parkeren Schiphol, dan brengt een transferbus u naar de juiste vertrekhal. Op de terugreis brengt deze u ook binnen 10 minuten weer terug naar dit parkeer terrein, voor onbezorgd parkeren Schiphol. Turkije.nl biedt een zeer voordelig tarief voor parkeren Schiphol.

Als klant van Turkije.nl parkeert u makkelijk, snel en veel voordeliger bij Schiphol. Onze partner 
Park and Fly biedt u een uitstekende service en beveiligt uw auto 24 uur per dag. 

Met de gratis shuttle service parkeert u zelf uw auto en brengt de shuttlebus u binnen 9 minuten naar de vertrekhal.

  • Permanente camerabewaking
  • Totale Care Parking: service staat voorop
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend
  • In 9 minuten naar Schiphol met gratis shuttle
  • Total care parking service staat voorop

 

parken.png