TURKIJE.nl (alsmede Enka Reizen B.V.) is opgericht in 1992 als de eerste reisorganisator met georganiseerde pakketreizen naar Turkije. Hierop volgend is de eerste Turkije reisgids uitgebracht in 1994. 

TURKIJE.nl is een zelfstandige reisorganisatie, die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar en door Turkije met een persoonlijke service. Het succes van onze formule heeft ertoe geleid dat wij naast Turkije de laatste jaren ook andere bestemmingen in ons aanbod opnemen. Op onze reeds vernieuwde website vindt u onder andere ons uitgebreide reisaanbod en voordelige specials. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van vakantiereizen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Doordat u rechtstreeks bij ons boekt kunnen we u voordelige reizen aanbieden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

TURKIJE.nl is de specialist voor uw reis naar en door Turkije. Een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter vele mogelijkheden biedt. Een vakantieparadijs met langgerekte stranden en kilometerslange pistes in buitengewoon mooie skigebieden. Bruisende steden en ongerepte natuur. Rustig wandelen en populaire watersportmogelijkheden. Turkije heeft het allemaal en met Turkije.nl kunt u alle kanten op. Naast de standaard pakketreizen, kunt u bij ons terecht voor luxe vakanties, groepsreizen, familievakanties, rondreizen, campingvluchten, skivakanties en combinatiereizen. Zit uw droomreis er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een reis op maat. Dankzij de deskundigheid en vele persoonlijke ervaringen van onze medewerkers, zijn wij in staat uw droom te laten uitkomen en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Groepsreizen
Niet alleen voor individuele reizen, maar tevens voor groepsreizen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze afdeling groepsreizen heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van reizen voor bedrijven, verenigingen, clubs etc. In overleg met u stellen wij een unieke, passende reis samen. Geheel gebaseerd op uw wensen, reisgezelschap en budget.

Garantiefonds TGCR
TURKIJE.nl is voor uw zekerheid aangesloten bij de garantiefonds TOP Garant Consumenten Reizen. Zo is uw geld te allen tijde in goede handen. TGCR is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. 

Reisgraag Awards
Met trots kunnen wij doorgeven dat  Enka Reizen - TURKIJE.nl tijdens de 8e editie van Reisgraag Awards de waardevolle prijs voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije heeft gewonnen.  

Waarom TURKIJE.nl?
√ Vertrouwd en voordelig sinds 1992
√ Winnaar Award Beste Reisorganisatie Turkije

√ Aangesloten bij de garantiefonds TOP Garant Consumenten Reizen
√ Vliegen vanuit alle regionale luchthavens
√ Zekerheid bij klachten
√ Persoonlijke service

√ 100% laagsteprijs-garantie

Onze eerste reisgids in 1994

Al 26 jaar actief! Onze eerste reisgids in 1994​

 

 

Send Whatsapp Message