Meivakantie Turkije, nu met de laagste prijsgarantie boekt u op TURKIJE.nl

Wilt u zekerheid op zon, weinig regen, dichtbij het strand en een luxe all inclusive hotel? Voor zo’n vakantie hoeft u helemaal niet ver en duur te vliegen! U boekt gewoon uw meivakantie Turkije bij Turkije.nl met de laagste prijsgarantie. Sinds 1993 biedt Turkije.nl gewoon goede reizen aan voor goede prijzen. Aan de Turkse kust heeft u al met de meivakantie Turkije prachtig weer met veel zon. Bij Turkije.nl verblijft u tijdens uw meivakantie Turkije in één van onze luxe hotels met een uitstekende verzorging. Op een ligbed aan het zwembad met waterglijbanen heeft u meteen dat heerlijke vakantiegevoel. Ook voor de kinderen is een meivakantie onvergetelijk, met de leuke kinderclub waar zij snel nieuwe vriendjes maken.

Meivakantie Turkije? Een voordelige meivakantie Turkije boek je bij Turkije.nl. In mei op vakantie naar Turkije, dat is echt een aanrader, want u geniet van mooi weer in een prachtige omgeving. Genoeg badplaatsen waar u in het westen van Turkije geniet van een meivakantieweek. In Side, Alanya, Antalya en Belek heeft Turkije.nl voor de meivakantie Turkije een uitgebreid aantal hotels. Ook vele prachtige hotels voor kindervakanties in mei en uiteraard all inclusive resorts. Zin om er lekker op uit te gaan in het voorjaar?

Boek dan nu een voordelige meivakantie Turkije. Boek snel en profiteer van de aantrekkelijke prijzen! Voor een heerlijke meivakantie Turkije moet u bij Turkije.nl zijn! 

In mei is het in Turkije ideaal weer voor een heerlijke vakantie. Wilt u een warme lente met zon, zee en strand, dan zijn de Turkije meivakantie een prima keus om snel te boeken.

Tijdens de vakantieperiode in mei kunnen de hotels in Turkije de vraag naar kamers makkelijk aan. Door de vakantiespreiding, die geldt voor de meeste Europese landen, kunt u optimaal genieten van zon, zee, strand en rust. Want in de praktijk valt uw meivakantie Turkije niet samen met alle schoolvakanties. Een meivakantie naar Turkije in de lente zorgt voor vele extra’s. Het is gegarandeerd prachtig weer aan de Turkse westkust, met  zon in overvloed.

In de badplaatsen Side, Antalya, Alanya en Belek ligt de middagtemperatuur in de lente rond de 23º C. Mei is dus perfecte maand voor een strandvakantie of rondreis door Turkije. In het zuiden en westen van Turkije heerst over het algemeen een heerlijk klimaat in de lentemaanden april en mei. Deze gebieden zijn door de goede weersverwachtingen, populaire vakantiebestemmingen.

Gemiddelde dagtemperatuur 23 graden, minimaal 7 uur zon en het warme Turkse zeewater. Logisch dat meivakanties door veel families in Turkije worden gehouden. Weer en klimaat zijn ideaal voor een luie strandvakantie, een actieve rondreis of een combinatie van beide tijdens uw meivakantieweek. In mei heeft het zeewater al een hele aangename temperatuur om te zwemmen of andere watersporten te doen. Of u nu een strand- of rondreisvakantie boekt in de laatste week van april of de eerste week van mei, het weer in Turkije zal u zeker niet teleurstellen!

Ook zult u de rust ervaren tijdens een ontspannen meivakantie in de lente. De meivakantie maakt een vakantie mogelijk van bijna 10 dagen! Dan heeft u echt de tijd voor en met elkaar. Iedereen kent het wel, eerst even ‘onthaasten’, maar aan de zonnige kusten van Turkije is het vakantiegevoel er al héél gauw. Dus boek nu, voor het gegarandeerd ontspannen genot van een heerlijke meivakantie Turkije.

Door de mediterrane omgeving is in mei dat vakantiegevoel er in Turkije extra snel. Voeg daar de luxe hotels, leuke winkeltjes en bazaars en het bijzonder gastvrije Turkse personeel aan toe en u geniet optimaal. Het mooie strand, de aangename zee, een heerlijke all inclusive verzorging maken uw meivakantie aan de Turkse Rivièra écht ontspannen. Bij Turkije.nl kunt u geweldige hotels boeken voor de meivakantie. Ook dit jaar zijn er verschillende toplocaties toegevoegd, voor uw ideale kindervakantie of de ultra all inclusive meivakantie. Onze hotels liggen ideaal, direct aan de schitterende Turkse kust, hebben ruime kamers en leuke waterparken met glijbanen. Op alle fronten beleeft u een fantastische meivakantie Turkije!

Wie niet kan wachten en al eind april in de meivakantie naar Turkije wil, maakt dan ‘Het feest van de Kinderen’ op 23 april mee. Dat wordt gevierd met veel verklede optochten en volksdansen. De kinderen dragen gedichten voor, dansen en zingen. Bij de lepeldans bijvoorbeeld, hebben ze in iedere hand twee lepels die ze tegen elkaar tikken. En er wordt vooral veel en lekker gegeten.

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, welke beslist over de vakantieperiodes in Nederland heeft het laatste woord. In Turkije hebben de turken in de eerste week van mei geen vakantie. Ook zijn er een aantal landen in Europa die die week geen meivakantie hebben. Het voordeel is dat die landen vaak later de vakantieproduktie opstarten, of dat ze de accomodaties terug geven aan de hotelliers, waardoor er voor de Nederlandse'markt meer capaciteit beschikbaar is. Zo hebben wij afspraken met agenten en collega's in het buitenland om meer mogelijkheden te bieden in de mei vakantie. Hierdoor hoeft u niet uit te wijken naar andere luchthavens. Vertrekken van Nederlandse luchthavens als Amsteram schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport zijn dan ruimschoots mogelijk voor de meivakantie Turkije.