Last Minute Fethiye

Last minute Fethiye biedt u een fantastische zon, zee en strand vakantie met hagelwitte stranden en wuivende palmen! De snelle beslissers genieten binnenkort al het luxe vakantie gevoel, bijvoorbeeld op het Öludeniz strand, ook wel Blue Lagoon genoemd. Fethiye ligt in een schitterende baai aan de Egeïsche kust en heeft een zeer chique haven. De meest luxe jachtschepen zijn hier te bewonderen. Ook kunt u in Fethiye heerlijk slenteren en Turkse koffie of thee drinken in één van de gezellige bazaarstraatjes in het oude centrum. Of gaat u liever winkelen in het nieuwe centrum, met een groot modern winkelcentrum. In Fethiye kan het allemaal. Tijdens uw Fethiye last minute verblijft u in de mooiste hotels, veelal direct aan het strand. Volop genieten van zon, strand in een badplaats met klasse, dat doet u zeker in uw luxe last minute Fethiye! 

Lees minder over Last Minute Fethiye

Last minute Fethiye biedt u een onvergetelijke last minute vakantie in een schitterende luxe omgeving. Gelegen in een baai en omringd door groene bossen, bevindt u zich hier in één van de mooiste badplaatsen van de Turkse kust. Fethiye heeft een mondaine haven, waar de mooiste jachten liggen te pronken. Ook zult u tijdens uw last minute Fethiye volop genieten van een echte zon en strand vakantie, want Fethiye heeft verschillende prachtige stranden. Met Turkije.nl verblijft u in de mooiste resorts, voor een perfecte Fethiye last minute vakantie!

 

Fethiye kent zeer prachtige hagelwitte stranden en een helderblauwe zee. Het meest populaire strand is Öludeniz Beach, ofwel Blue Lagoon. Dit is het meest gefotografeerde strand ter wereld is! Want het uitzicht is hier fenomenaal, met de prachtige zee en de bergtoppen op de achtergrond. Op alle stranden in Fethiye zijn ligbedden en parasols tegen een vergoeding beschikbaar, voor een echte luxe last minute Fethiye.

 

Het huidige Fethiye heeft ongeveer 50.000 inwoners. Toerisme speelt belangrijke rol in Fethiye, maar toch heeft het een heel eigen karakter weten te behouden. De luxueuze haven is één van de bekendste bezienswaardigheden in Fethiye. Hier kunt u de mooiste, dure jachten bewonderen, terwijl u door de haven heen slentert, langs gezellige terrasjes en restaurants.

 

Tegelijkertijd is Fethiye ook de stad van de smalle bazaarstraatjes en de traditionele theehuisjes. Het moderne en het oude Turkije lopen in Fethiye naadloos in elkaar over. Zo kunt u tijdens uw last minute Fethiye vakantie kennis maken met het echte Turkije. Het oude centrum bestaat uit smalle, gezellige steegjes, terwijl Fethiye ook een nieuw modern centrum heeft. Dit nieuwe centrum Calis ligt op 5 kilometer afstand en heeft een lang, populair strand.

 

Het andere zeer bekende strand van Fethiye is onder andere Kidrak, beter bekend als Paradise Beach. Dit strand ligt op twee kilometer van Öludeniz en wat rustiger dan Blue Lagoon, maar het is hier ook werkelijk prachtig.  Daarnaast zijn er nog de stranden Kabak en Butterfly Valley. De naam zegt het al, op dit laatste strand ziet u veel vlinders! Zon, zee, strand en op en top genieten is gegarandeerd met een last minute Fethiye!

 

In Fethiye vindt u de meest luxe all inclusive resorts en hotels, met name aan het strand. Deze bieden u alle comfort tijdens uw last minute Fethiye. Omdat Fethiye zoveel te bieden heeft, is dit een perfecte vakantie bestemming voor zowel jong als oud!

 

Want er is nog veel meer mogelijk in Fethiye. U kunt hier ook fantastisch duiken. Fethiye is zelfs de beste duiklocatie van Europa, want de onderwaterwereld van Fethiye is indrukwekkend. Met een beetje geluk kunt u zelfs een dolfijn tegen komen! Er zijn diverse duikscholen in Fethiye. Ook kunt u in dit gebied duiken in archeologische vindplaatsen, een indrukwekkende ervaring. Doet u liever een andere watersport? Bijna alles is mogelijk tijdens uw last minute Fethiye.

 

Wilt u er een keer op uit? Zoals op vele plaatsen langs de Turkse kust, zijn er ook in Fethiye veel bezienswaardigheden. U vindt hier diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals het grote theater bij Telmessos. Dit werd in 1993 ontdekt en opgegraven en bood in de 2e eeuw voor Christus plaats aan 5000 mensen! In 1995 is het helemaal opgegraven en nu kunt u het bezichtigen. Dit theater en de vele andere bezienswaardigheden zijn zeker een bezoekje waard tijdens uw last minute Fethiye!

 

Wilt u een echte zonnige strand last minute vakantie, in een badplaats met klasse? Dan is Fethiye voor u de ideale vakantie bestemming! Bij Turkije.nl bieden wij u een ruime keuze aan prachtige hotels en resorts, voor uw perfecte last minute Fethiye!

Send Whatsapp Message