Laagsteprijsgarantie Turkije vakantie

Turkije.nl was een van de eerste met de laagsteprijsgarantie. Eindeloos vergelijken is dan ook overbodig. Vind je jouw vakantie elders goedkoper, laat het ons weten en we geven je een nog lagere prijs.

In een tijd waarin ieder minder te besteden heeft, komen wij u tegemoet met de laagste prijs! Heeft u een leuke reis gevonden, maar is die ergens anders goedkoper? Aarzel dan niet en bel of mail ons meteen, dan bieden wij u alsnog de laagste prijs!

Lees minder over Laagsteprijsgarantie Turkije vakantie

Laagsteprijsgarantie De laagsteprijsgarantie wordt onder de volgende voorwaarden gegeven:

  • De klant dient voordat de boeking tot stand gekomen is, aan te geven dat de totale reissom van de vergelijkbare reis (dat wil zeggen dezelfde accommodatie, hetzelfde kamertype met dezelfde verzorging, dezelfde vertrekdatum, dezelfde verblijfsduur, dezelfde luchtvaartmaatschappij, hetzelfde reisgezelschap en dezelfde luchthaven) ergens anders goedkoper is.
  • De reis moet zowel bij Turkije.nl als bij de andere touroperator beschikbaar, dus te boeken, zijn.
  • De andere touroperator, waar een lagere prijs is gevonden, moet een betrouwbare partij zijn, d.w.z. minstens lid van het TGCR.
  • Vervolgens wordt, nadat de accommodatiehouder en eventueel de desbetreffende luchtvaartmaatschappij benaderd is, door Turkije.nl bekeken of er een betere prijs voor de reis samengesteld kan worden. Indien een lagere prijs kan worden samengesteld, wordt deze uitsluitend telefonisch aan de klant doorgegeven. Indien de prijs van de vergelijkbare reis niet verlaagd kan worden, wordt dit ook aan de klant bekend gemaakt.
  • Nadat de boeking is gedaan, kan de reissom onder geen enkel beding verlaagd worden (ook al zou vóór de boeking ergens anders een vergelijkbare reis goedkoper zijn geweest). Dit, omdat direct na de boeking de accommodatie en het vliegticket bij respectievelijk de desbetreffende accommodatiehouder en luchtvaartmaatschappij definitief geboekt zijn. Na deze boeking kan Turkije.nl op de inkoopprijs van de geboekte reis bij de desbetreffende instanties niet meer afdingen.
  • Vanwege de hoge mate van extra inkoop in de mei-, zomer- en herfstvakantie, kunnen wij voor die perioden helaas niet de Laagste Prijs Garantie aanbieden.

Turkije.nl, altijd de voordeligste!

De laagsteprijs garantie geldt ook voor Belgische afzetmarkt.

All inclusive Turkije goedkoop
Goedkoop Alanya
Goedkoop Bodrum
Goedkoop Marmaris
Goedkoop Turkije
Goedkoop hotel Turkije
Goedkoop naar Bodrum
Goedkoop naar Kusadasi
Goedkoop naar Lara
Goedkoop naar Side
Goedkoop naar Turkije all inclusive
Goedkoop op vakantie naar Turkije
Goedkoop ticket Turkije
Goedkoop vliegen naar Bodrum
Goedkoop vliegen naar Turkije
Goedkoopste Turkije reizen
Goedkoopste reizen Turkije
Goedkoopste vliegvakanties Turkije
Goedkope Hotels vakantie Turkije
Goedkope vakantie Bodrum
Goedkope vakantie Marmaris
Vakantie Turkije all inclusive goedkoop
Vakantie Turkije goedkoop
Vakantie goedkoop Turkije