Kindervakantie Turkije

Voor pret met het hele gezin boek je bij ons met de laagste prijsgarantie.

Met het grut écht genieten op kindervakantie Turkije! Het hele gezin geniet beslist van het mooie weer in een prachtige omgeving. En via ons is alles voor u optimaal voorbereid. Zo heeft iedereen het tijdens de kindervakantie Turkije hélemaal naar de zin.

Kijkt u al uit naar een kindervakantie Turkije zonder zorgen? Voor een heerlijke kindervakantie Turkije bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees minder over Kindervakantie Turkije

Bijvoorbeeld in Alanya aan de prachtige Rivièra van Turkije in een 5-sterren hotel van ons. Daar zijn heel veel voorzieningen om een geweldige kindervakantie Turkije te hebben. Direct aan het strand genieten tijdens een van de mooiste aanbiedingen van kindervakanties. Een waterpark met snelle glijbanen, kinderbuffet, kinderdisco, minicinema of in het kinderbad dan wel de kinderclub. En voor de ouders is het tijdens de kindervakantie Turkije heerlijk ontspannen in een spa en wellnesscenter!

Met uw z’n allen lekker luxe verwend worden op een kindervakantie Turkije. Dat kan zeker in de hotels met uitgebreide faciliteiten. Voortreffelijk eten uiteraard Turks maar ook Italiaans, bijvoorbeeld pizza of heerlijke spaghetti voor de kinderen. En u geniet tijdens deze kindervakantie vast van versgevangen lokale vis-, schaal- of schelpdierspecialiteiten in het visrestaurant.

Kinderen hebben hier een onvergetelijke kindervakantie met een leuk animatieteam, een groots zwembad met liefst drie glijbanen, miniclub en een speciale kinderspeelruimte. En zo zijn er in badplaatsen langs de westkust van Turkije vele gezellige kindervakantie hotels met op en top luxe. Fantastisch mooi aangelegd, goed onderhouden, schoon, prachtige zwembaden, heerlijk eten en álle aandacht voor de kinderen. Zo geniet u óók aan het strand of tijdens een tochtje in het avontuurlijke achterland.

Een kindervakantie Turkije is nóg plezieriger als het weer meezit. Als uw kinderen schoolvakantie hebben, is het eigenlijk altijd heerlijk warm in Turkije. In het voorjaar is het veelal ruim 20º + en rond de zomer gaat het richting de 30º. Dus gebruind terugkomen van de kindervakantie is gegarandeerd. Het resort- en hotelaanbod in Turkije  in de badplaatsen als Side, Alanya, Fethiye, Antalya en Belek is enorm gevarieerd. En bent u echt gebonden aan de schoolvakanties van uw kinderen dan is dit een uitgelezen plek.

Tijdens de kindervakantie Turkije is er naast zwemmen, zee en zon dagelijks veel gevarieerd aanbod van animatieteams. En voor ú: rust en zekerheid omdat de kinderen genieten aan de vakantiestranden.

Wij hebben voor u een uitgebreide en veelzijdige keus aan kindervakanties in Turkije. De waardering van ouders met hun kinderen is gemiddeld een 9. Een willekeurige reactie na een kindervakantie:
‘Het personeel is vriendelijk en gaat leuk om met de kinderen. Ze genoten van de kindervakantie, vooral in het aquapark en op de kermis. Een aanrader, en volgend jaar zijn we er met de kinderen in ieder geval weer. Veel variatie per dag, bijzonder vriendelijk personeel, kortom een heel geslaagde kindervakantie.’

De hotels zijn prachtig en liggen ideaal, direct aan de schitterende kust. Ze hebben allemaal ruime kamers en als gezegd: voor de kinderen mooie en leuke waterparken met veel glijbanen. Op alle fronten beleven u en uw kinderen een fantastische kindervakantie Turkije.

Kindervakantie Turkije bestemmingen:
 

All inclusive Turkije kinderkorting
Kindervakantie Alanya
Kindervakantie Antalya
Kindervakantie Belek
Kindervakantie Bodrum
Kindervakantie Fethiye
Kindervakantie Kemer
Kindervakantie Kusadasi
Kindervakantie Marmaris
Kindervakantie Side
Kindervakantie Turkije
Kindervakanties met gratis waterpark
Turkije kinderkorting 2 kinderen verblijven gratis
Turkije met kinderen

Overige Turkije:
 

Hotel met waterpark
Kindervakanties met gratis waterpark
Turkije vakantie waterpark
Turkije waterpark