• Adin Beach Hotel

  Turkije/Antalya/Alanya

  All Inclusive

  27.10.2019 8 Dagen

  692 EUR

  657 EUR

  per persoon

  Halal Hotels
  5%Korting

  Info & prijzen

 • Adenya Hotel & Resort

  Turkije/Antalya/Alanya

  All Inclusive

  27.10.2019 8 Dagen

  1002 EUR

  820 EUR

  per persoon

  Halal Hotels
  18%Korting

  Info & prijzen

 • Modern Saraylar Halal Hotel & Spa

  Turkije/Antalya/Alanya

  All Inclusive

  11.10.2019 8 Dagen

  593 EUR

  552 EUR

  per persoon

  Halal Hotels
  7%Korting

  Info & prijzen

 • Selge Beach Resort & Spa

  Turkije/Antalya/Side

  Ultra All Inclusive

  11.10.2019 8 Dagen

  657 EUR

  607 EUR

  per persoon

  Halal Hotels
  8%Korting

  Info & prijzen

 • Kekova Deluxe Hotel

  Turkije/Antalya/Kumluca

  All Inclusive

  11.10.2019 8 Dagen

  442 EUR

  425 EUR

  per persoon

  4%Korting

  Info & prijzen

 • Bera Alanya Hotel

  Turkije/Antalya/Alanya

  All Inclusive

  11.10.2019 8 Dagen

  643 EUR

  595 EUR

  per persoon

  Halal Hotels
  7%Korting

  Info & prijzen

Halal All-Inclusive Hotels

Turkije.nl is de halal reizen specialist in Nederland. Zo introduceerde turkije.nl in 2012 Bera Alanya als zijnde de eerste halal hotel die als pakketreis te boeken was in Nederland. Hierop volgden al gauw bestsellers als Adin Beach, Adenya Resort, Wome Deluxe en Selge Beach Resort. Allen speciaal ontworpen voor uw ultieme halal vakantie in Turkije met 100% privacy voor zowel vrouwen als mannen. Na zeer positieve ervaringen van onze reizigers en na veel vraag hebben wij ons assortiment in halal hotels uitgebreid. Hiermee hebben wij getracht rekening te houden met meerdere budgetten. Zo bieden wij zeer luxe halal vakanties aan, echter ook bieden wij zeer goede betaalbare halal familiehotels aan. Nieuwkomers in ons Halal All Inclusive vakantie assortiment zijn Modern Saraylar Halal Hotel & Spa in Alanya, Mavi Deniz Halal hotel in Marmaris, Inanc Halal Hotel in Bodrum en Asayra Thermal & Spa Halal hotel in Kusadasi.

Halal reizen staan metafoor voor optimaal genieten met behoud van 100% privacy voor vrouwen en mannen. Geniet bijvoorbeeld van uw halal coctail aan het prachtige zandstrand met uw vrienden. Uw vrouw geniet bijvoorbeeld met haar vriendinnen in het vrouwencomplex met 100% privacy. Enkele hotels zoals Adin Beach, Adenya Resort en Selge Beach Resort (alleen zonnen) bieden ook voor vrouwen de mogelijkheid om te genieten van het strand zonder gestoord te worden. Dit is dus een zeer complete halal vakantie in een halal hotel welke is ontworpen voor de ultieme halal reis, 100% genieten met 100% privacy. 

Islamitische Halal Hotels Turkije beschikken over aparte, gescheiden faciliteiten voor mannen en vrouwen. Ideaal voor een Halal Vakantie in Turkije. Hierbij kunt u denken aan gescheiden zwemmen, waarbij er een apart zwembad voor mannen en vrouwen is. Daarnaast zijn faciliteiten zoals wellness, spa en fitness bij halal hotels geheel gescheiden. Uiteraard zijn deze hotels ook alcoholvrij. 

Een Islamitisch Halal All Inclusive hotel beschikt ook over een gescheiden strand, waardoor mannen en vrouwen gescheiden van de Turkse zon, zee en een verfrissend drankje kunnen genieten. Bent u op zoek naar een zonnige Halal vakantie in een echt Islamitisch hotel of resort? Boek dan snel één van onze voordelige Halal hotels!

Voor een compleet verzorgde halal vakantie kunt u al 5 jaar terecht bij turkije.nl. Door de jaren heen hebben wij aan de hand van uw wensen steeds meer halal hotels in Turkije gecontracteerd. Wij bieden u halal hotels in Alanya, halal hotels in Kemer, halal hotels in Belek, halal hotels in Fethiye, halal hotels Marmaris en halal hotels in Bodrum.

Op dit moment zijn de meest geboekte halal hotels als hieronder. 

Top 5 beste halal hotels in Turkije (op basis van beste prijs-kwaliteitsverhouding):
Adin Beach Hotel in Alanya
Adenya Resort in Alanya
► Selge Beach Resort & Spa in Side
► Modern Saraylar Halal Hotel & Spa in Alanya
► Siz Inn Resort & Spa

Overige populaire halal hotels in Turkije:
► Wome Deluxe Hotel in Alanya
► Bera Alanya Hotel in Alanya
► Atlas Beach Hotel in Alanya 
► Kekova Deluxe
Teos Village Hotel
 Asayra Thermal Halal Hotel & Spa in Kusadasi
 Pine Club Boutique Hotel & Spa

Per 2018 biedt turkije.nl ook halal vakanties aan in Thermal Hotels, oftewel hotels met thermale baden en hotels met thermale water. Wilt u een halal hotel boeken, maar wilt u ook volledig tot rust komen, dan kunt u profiteren van ons exclusief aanbod in halal hotels met thermale baden. Thermaalhotels danken hun naam aan de baden met thermaalmineraalwater dat opwelt vanuit de desbetreffende bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. Al onze halal hotels met thermale baden beschikken over deze mogelijkheden.  

Halal Hotels met Thermaal baden bieden wij aan omdat thermaal water ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid biedt. Zo kunt u dus uw halal vakantie combineren met een ontspannende en een gezonde vakantie. Doordat het water in hotel met thermale baden door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.