Al 30 jaar de Turkijespecialist  Winnaar Reisgraag Awards 2019 & 2021 Lid Garantiefonds  Laagsteprijsgarantie  GeldTeruggarantie Gratis Annuleren


 

Op deze pagina kunt u hieronder onze aanbevelingen vinden voor vliegtuig + hotel vakantiepakketten. De vertrekluchthavens in de samengestelde pakketten zijn vanaf Amsterdam. 
U kunt ook een andere luchthaven kiezen   in de zoekmachine hierboven. Betalingen worden tijdens het boeken online verwerkt op onze website. 
Als uw vakantiedatum in de toekomst ligt (niet binnen 6 weken voor vertrek) en u niet direct wilt betalen, of als u een deel van het bedrag wilt betalen en de rest later wilt voldoen, kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp. We kunnen u operatorvluchten en operatorhotels aanbieden die later betaald kunnen worden.

Bekijk alle Halal Hotels>


 

Halal Hotel Turkije

TURKIJE.nl (onderdeel van Enka Reizen) is de halal reizen specialist in Nederland. Zo introduceerde TURKIJE.nl in 2012 de eerste halal vakantie naar Bera Alanya als zijnde de eerste halal hotel die als pakketreis te boeken was in Nederland. Hierop volgden al gauw bestsellers als Adin Beach, Adenya Resort, Wome Deluxe en Selge Beach Resort. Allen speciaal ontworpen voor uw ultieme halal vakantie in Turkije met 100% privacy voor zowel vrouwen als mannen. 

Na zeer positieve ervaringen van onze reizigers en na veel vraag hebben wij ons assortiment in halal hotels uitgebreid. Hiermee hebben wij getracht rekening te houden met meerdere budgetten. Zo bieden wij zeer luxe halal vakanties aan, echter ook bieden wij zeer goede betaalbare halal familiehotels aan. De vraag naar halal vakanties (halal travels) in Turkije neemt steeds toe. Met het huidig aanbod aan halal hotels proberen wij ook hieraan te voldoen.  

Plan uw halal travel bij TURKIJE.nl en geniet altijd van de laagste prijsgarantie. Zo betaalt u nooit teveel voor uw halal travel naar Turkije.

Beste en populairste halal hotels in Turkije (op basis van beste prijs-kwaliteitsverhouding en klantenreviews):

► Wome Deluxe Hotel
►  Adenya Hotel
► Adin Beach Hotel
► Algora Halal Hotel

► Selge Beach Resort & Spa
► 
Bera Alanya Hotel
► Atlas Beach Hotel
► Modern Saraylar Halal Hotel & Spa


Halal reizen staan metafoor voor optimaal genieten met behoud van 100% privacy voor vrouwen en mannen. Geniet bijvoorbeeld van uw halal coctail aan het prachtige zandstrand met uw vrienden. Uw vrouw geniet bijvoorbeeld met haar vriendinnen in het vrouwencomplex met 100% privacy. Enkele hotels zoals Adin Beach, Adenya Resort en Selge Beach Resort (alleen zonnen) bieden ook voor vrouwen de mogelijkheid om te genieten van het strand zonder gestoord te worden. Dit is dus een zeer complete halal vakantie in een halal hotel welke is ontworpen voor de ultieme halal reis, 100% genieten met 100% privacy. 

Islamitische Halal Hotels Turkije beschikken over aparte, gescheiden faciliteiten voor mannen en vrouwen. Ideaal voor een Halal Vakantie in Turkije. Hierbij kunt u denken aan gescheiden zwemmen, waarbij er een apart zwembad voor mannen en vrouwen is. Daarnaast zijn faciliteiten zoals wellness, spa en fitness bij halal hotels geheel gescheiden. Uiteraard zijn deze hotels ook alcoholvrij. 

Een Islamitisch Halal All Inclusive hotel beschikt ook over een gescheiden strand, waardoor mannen en vrouwen gescheiden van de Turkse zon, zee en een verfrissend drankje kunnen genieten. Bent u op zoek naar een zonnige Halal vakantie in een echt Islamitisch hotel of resort? Boek dan snel één van onze voordelige Halal hotels!

Voor een compleet verzorgde halal vakantie kunt u al 5 jaar terecht bij turkije.nl. Door de jaren heen hebben wij aan de hand van uw wensen steeds meer halal hotels in Turkije gecontracteerd. Wij bieden u halal hotels in Alanya, halal hotels in Kemer, halal hotels in Belek, halal hotels in Fethiye, halal hotels Marmaris en halal hotels in Bodrum.Nieuwkomers in ons Halal All Inclusive vakantie assortiment zijn Modern Saraylar Halal Hotel & Spa in Alanya, Altis Resort Hotel & Spa in Belek, Mavi Deniz Halal hotel in Marmaris, Angels's Marmaris Hotel, Tugra Suit Hotel in Alanya, Sea Star Hotel in Alanya, Teos Village in Kusadasi, Inanc Halal Hotel in Bodrum, The Qasr Bodrum Resort & Spa en Asayra Thermal & Spa Halal hotel in Kusadasi.


Per 2018 biedt turkije.nl ook halal vakanties aan in Thermal Hotels, oftewel hotels met thermale baden en hotels met thermale water. Wilt u een halal hotel boeken, maar wilt u ook volledig tot rust komen, dan kunt u profiteren van ons exclusief aanbod in halal hotels met thermale baden. Thermaalhotels danken hun naam aan de baden met thermaalmineraalwater dat opwelt vanuit de desbetreffende bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. Al onze halal hotels met thermale baden beschikken over deze mogelijkheden.  

Halal Hotels met Thermaal baden bieden wij aan omdat thermaal water ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid biedt. Zo kunt u dus uw halal vakantie combineren met een ontspannende en een gezonde vakantie. Doordat het water in hotel met thermale baden door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.

Send Whatsapp Message