Eénoudervakanties Turkije

Als éénouder met een kind wil je niet te veel betalen voor een kamer. Turkije.nl geeft als enige Turkije specialist kortingen voor kinderen die met een ouder op de kamer verblijven.

Turkije.nl verzorgt al 25 jaar Eenoudervakanties naar Turkije waarbij éénouder gezinnen de vakantie van hun leven beleven samen met de kinderen.

Onze top 10 aanbevelingen voor Éenoudervakanties:

  1. Long Beach Resort Deluxe
  2. Club Mermaid Village
  3. Club Turtas Beach Hotel
  4. Diamond Hill Resort
  5. White City Resort
  6. Xoria Deluxe
  7. Seher Resort & Spa
  8. Crystal Admiral Resort
  9. Crystal Paraiso Verde
  10. Fame Residence Lara

Terwijl u als ouder kunt genieten van van zon, strand en alle faciliteiten van het resort zoals spa en welness en All-inclusive formule kunnen de kinderen zich uitbundig uitleven aan het auqapark of bij de miniclub waar ze gedurende de dag bezig worden gehouden met allerlei spelletjes.

Maak hier uw keuze uit een van de schitterende eenoudervakanties Turkije en boek een 1-oudergezinskamer met speciale kortingen voor u en uw kind.

Veel reisorganisaties richten zich op gezinnen met twee ouders met kinderen waarbij de kinderen korting genieten als zij met 2 ouders op een kamer verblijven. 

Eenouder gezinnen betalen vaak meer als zij een vakantie naar Turkije willen boeken. Bij Turkije.nl kunt u nu ook als eenoudergezin genieten van de kinderkortingen als het kind bij u op de kamer verblijft.

Als éénouder met een kind wil je niet te veel betalen voor een kamer, er zijn daarom diverse mogelijkheden voor alleenstaande ouders om zeer betaalbaar met uw kind op vakantie te gaan in Turkije. Dat kan bij uitstek bij TURKIJE.nl

Terwijl u als ouder geniet van zon, strand en alle faciliteiten van het resort zoals spa en welness en All-inclusive formule kunnen de kinderen zich uitbundig uitleven in het auqapark of bij de miniclub waar ze gedurende de dag bezig worden gehouden met allerlei spelletjes. Dit zijn hotels die gericht zijn op zowel ouders als kinderen waarbij zowel de ouders als de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Denk maar hierbij aan waterparken, kinderclubs en speciale kindermaaltijden gedurende de dag.

Natuurlijk is de alleenstaande ouder niet vergeten. Terwijl uw kind geniet van al deze kinderfaciliteiten kunt u tot rust komen bij een uitgebreide Welness centrum, of genieten van de heerlijke maaltijden met All-Inclusive formule.

Maak uw keuze uit een van de schitterende eenoudervakanties en boek een 1-oudergezinskamer met speciale kortingen voor u en uw kind.