De hotel tip van deze week is gelegen in de badplaats Alanya en betreft het Diamond Hill Resort. Het nieuwe vijfsterren complex heeft alles in zich om u van een onvergetelijk ultra all inclusive verblijf te laten genieten. Het vakantieparadijs heeft de deuren voor het eerst geopend in de zomer van 2012 en ligt aan de kust. Het centrum van Alanya is op vier kilometer afstand van het Diamond Hill Resort te bereiken, waar u maar toe kunt gaan met de dolmus. Ervaar de luxe van een vijfsterren hotel met een uitmuntende service en geweldige faciliteiten. U verblijft u in een exclusieve riante standaardkamer of in een nog ruimere familiekamer.

 

Faciliteiten Diamond Hill Resort
Het Diamond Hill Resort is niet zomaar de hotel tip van deze week. Het hotel blijkt namelijk in alles uit en dus ook op het gebied van faciliteiten. Wat dacht u van de keuze uit drie zwembaden met onder meer een buitenbad en een binnenbad? Neem plaats op een van de ligbedden op het zonneterras of geef de voorkeur aan het relaxen op het privéstrand van Diamond Hill Resort. Daar kunt u tussendoor een verfrissend drankje nemen bij de Beachbar. Voor kinderen is er een speciaal animatieteam aanwezig en u kunt ondertussen genieten van de weldaad van de Spa en het fitnesscentrum. 

Ultra all inclusive Diamond Hill Resort
Het is elke minuut van de dag genieten in het hotel Diamond Hill Resort in Alanya. Elke ochtend staat er een riant ontbijtbuffet voor u klaar in het exclusieve buffetrestaurant, waar u ook voor de lunch en een gevarieerd diner terecht kunt. Wilt u zich eens een keer laten bedienen, dan kunt u terecht in een van de uitstekende à la carte restaurants van het Diamond Hill Resort. De drankjes en tussendoortjes op een dag maken uiteraard deel uit de all inclusive formule. Hebt u al zin om op vakantie naar het Diamond Hill Resort te gaan? Boek dan nu meteen. 
 

Boek nu Diamond Hill Resort voordelig op Turkije.nl