Coronavirus – (COVID-19)

Update 20 september 2021 - 13:35 uur

 

CORONA-VOUCHER

Tot wanneer is de voucher geldig?
De voucher heeft de geldigheid van één jaar. Voor de einddatum van de voucher moet u een nieuwe reis boeken. De reis zelf kan verder in de toekomst liggen. U hoeft dus niet binnen dat jaar te reizen. De waarde van de voucher is gelijk aan het bedrag dat u voor uw reis heeft betaald. Wanneer de reissom van de nieuwe reisdatum hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reisdatum goedkoper is, betalen we u het verschil terug. 

 

ALS U ONS NODIG HEBT, ZIJN WE ER
U kunt ons via het contactformulier, via e-mail info@enka.nl en via onze live chat bereiken en uw vragen stellen. Wij proberen echter antwoord op al uw vragen tevens middels dit bericht te beantwoorden. 


Voorwaarden Corona-voucher - TURKIJE.nl - Enka Reizen Pakketreis

- Deze voorwaarden zijn van toepassing op de (inwisseling van de) Corona-voucher, uitgegeven door TURKIJE.nl, gevestigd te 2282 MZ , Rijswijk aan de Burgemeester Elsenlaan 325.
- De Corona-voucher wordt per e-mail verstrekt en is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.
- De Corona-voucher wordt enkel verstrekt aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke boeking en de waarde van de Corona-voucher stemt overeen met de door u betaalde reissom.
- Deze Corona-voucher kan uitsluitend gebruikt worden ten behoeve van (gedeeltelijke) betaling van één of meer (pakket)reizen uit het reisaanbod van TURKIJE.nl 
- Indien u bij boeking meer besteedt dan de op de Corona-voucher vermelde waarde, dient u het verschil bij te betalen.
- De Corona-voucher is op naam gesteld en strikt persoonlijk. Overdracht van de (restant)voucher is slechts mogelijk aan een (andere) deelnemer van de oorspronkelijke boeking.
- Wanneer de Corona-voucher niet is ingewisseld vóór het verstrijken van de geldigheidsduur, kan er nadien een verzoek bij TURKIJE.nl worden ingediend om de waarde van de Corona-voucher uitgekeerd te krijgen. Een dergelijk verzoek is mogelijk nadat 1 jaar na datum van uitgifte is verstreken.

 

 

Send Whatsapp Message