Coronavirus – (COVID-19)

Update 22 april 2021 - 14:50uur

 

CORONA-VOUCHER
Is uw vakantie in verband met de gevolgen van het coronavirus geannuleerd? Dan ontvangt u van ons ter compensatie van deze annulering een Corona-voucher. Het gaat om bij TURKIJE.nl geboekte vakanties met een vertrekdatum tot en met 30 november 2020. U ontvangt van ons een voucher ter waarde van de door u betaalde reissom. Wanneer u inlogt in 
Mijn Boeking kunt u de waarde van uw voucher tevens zien in het kostenoverzicht. We realiseren ons ook dat wij - onder normale omstandigheden - bij een annulering door de reisorganisator uw gehele reissom moeten terugbetalen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Feitelijk staat dit systeem gelijk aan de mogelijkheid om kosteloos om te boeken zoals nu door diverse Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties wordt gedaan. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Tot wanneer is de voucher geldig?
De voucher heeft de geldigheid van één jaar. Voor de einddatum van de voucher moet u een nieuwe reis boeken. De reis zelf kan verder in de toekomst liggen. U hoeft dus niet binnen dat jaar te reizen. De waarde van de voucher is gelijk aan het bedrag dat u voor uw reis heeft betaald. Wanneer de reissom van de nieuwe reisdatum hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reisdatum goedkoper is, betalen we u het verschil terug. 

 

ALS U ONS NODIG HEBT, ZIJN WE ER
U kunt ons via het contactformulier, via e-mail info@enka.nl en via onze live chat bereiken en uw vragen stellen. Wij proberen echter antwoord op al uw vragen tevens middels dit bericht te beantwoorden. 

BELANGRIJK: Wij verzoeken u dringend om in de komende dagen niet met onze callcenter te bellen. De medewerkers op onze callcenter kunnen u nu niet meer vertellen dan deze informatie. We excuseren ons dat we u niet van dienst kunnen zijn zoals u van ons gewend bent, maar onder de huidige uitzonderlijke omstandigheden is dat niet mogelijk. 

 

Voorwaarden Corona-voucher - TURKIJE.nl - Enka Reizen Pakketreis
- Deze voorwaarden zijn van toepassing op de (inwisseling van de) Corona-voucher, uitgegeven door TURKIJE.nl, gevestigd te 2282 MZ , Rijswijk aan de Burgemeester Elsenlaan 325.
- De Corona-voucher wordt per e-mail verstrekt en is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.
- De Corona-voucher wordt enkel verstrekt aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke boeking en de waarde van de Corona-voucher stemt overeen met de door u betaalde reissom.
- Deze Corona-voucher kan uitsluitend gebruikt worden ten behoeve van (gedeeltelijke) betaling van één of meer (pakket)reizen uit het reisaanbod van TURKIJE.nl 
- Indien u bij boeking meer besteedt dan de op de Corona-voucher vermelde waarde, dient u het verschil bij te betalen.
- De Corona-voucher is op naam gesteld en strikt persoonlijk. Overdracht van de (restant)voucher is slechts mogelijk aan een (andere) deelnemer van de oorspronkelijke boeking.
- Wanneer de Corona-voucher niet is ingewisseld vóór het verstrijken van de geldigheidsduur, kan er nadien een verzoek bij TURKIJE.nl worden ingediend om de waarde van de Corona-voucher uitgekeerd te krijgen. Een dergelijk verzoek is mogelijk nadat 1 jaar na datum van uitgifte is verstreken.