Al 30 jaar de Turkijespecialist  Winnaar Reisgraag Awards 2019 & 2021 Lid Garantiefonds  Laagsteprijsgarantie  GeldTeruggarantie Gratis Annuleren


 

Bekijk alle Bouwvakvakantie Hotels>


 


 

Het zomeraanbod 2022 is nu beschikbaar. 
Boek nu bijvoorbeeld uw bouwvak zomervakantie naar Turkije met de allerhoogste vroegboekkortingen!

Het is nu het ideale moment om weg te gaan dromen bij de gedachte aan uw volgende vakantie naar Tukije alvast voordelig te regelen. Deze kunt u immers nu al boeken met hoge vroegboekkortingen. Laat de voorpret beginnen en bekijk op Turkije.nl een selectie van de bouwvakvakanties naar Turkije. Uiteraard kunt u ook voor vragen contact opnemen met ons. Boek vroeg en profiteer van de allerhoogste vroegboekkortingen voor uw voordelige Turkije vakantie.

Turkije is een populaire bestemming voor een heerlijke vakantie bestemming. En dat is niet voor niets, want het klimaat is in de zomer ideaal in de bekende Turkse badplaatsen. Wilt u een warme zomer met zon, zee en strand, dan bent u in de bouwvakvakantie in Turkije op de juiste plaats!

De bouwvak valt zoals ieder jaar niet precies gelijk voor alle scholen in Nederland. Er is een verdeling gemaakt over drie regio’s, Noord-, Midden- en Zuid- Nederland, waar een verschil van een paar weken tussen zit. De vakanties in Nederland zijn verspreid over een periode van ruim 2 maanden, waardoor niet iedereen op hetzelfde moment op vakantie gaat.

Een groot voordeel van deze Bouwvakvakantie spreiding in deze populaire periode, is dat hotels in Turkije de grote vraag naar kamers goed aan kunnen. Want de vakantiespreiding geldt ook voor veel andere Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk. In Engeland gelden afwijkende regels, maar ook daar valt in de praktijk de Bouwvakvakantie niet op elke school gelijk.

Een vakantie naar Turkije in de zomer biedt u veel extra’s. Het is gegarandeerd prachtig weer aan de Turkse kust, met volop zon. In de badplaatsen Side, Antalya, Alanya en Belek ligt de middagtemperatuur in de zomer rond de 30 graden. En ook de zee is heerlijk aangenaam om in te zwemmen, met temperaturen van 26 graden. Dit maakt Turkije een perfect vakantieland.

Ook zult u de rust ervaren tijdens een ontspannen Turkije vakantie in de zomer. De Bouwvak zomervakantie maakt een langere vakantie mogelijk, waarbij u echt de tijd heeft voor elkaar. Iedereen kent het wel, eerst moet je ‘onthaasten’, voordat het vakantie gevoel helemaal komt. Drukke vergaderingen, zwemlessen en alle andere verplichtingen waar het hele gezin druk mee is, maken plaats voor ontspanning en tijd voor elkaar tijdens een heerlijke Bouwvakvakantie.

In Turkije zal dat Bouwvakvakantie gevoel er extra snel zijn door de mediterrane omgeving, de luxe hotels, de leuke winkeltjes en bazaars en het zeer gastvrije Turkse personeel.

De goedkoopste Turkije Bouwvakvakanties kunnen nu geboekt worden en dat is een ideaal moment voor iedereen die al wel vakantieplannen had, maar nog geen definitieve boeking heeft doorgevoerd. De lezers van de nieuwsbrief van Turkije.nl zijn al op de hoogte gebracht van de goedkoopste Turkije Bouwvakvakantie, maar nu kan iedereen nog van het prijsvoordeel profiteren om goedkoop in de maand juli of augustus op vakantie te gaan. Het voordeel kan voor elk reisgezelschap hoog oplopen, want de goedkoopste Turkije vakanties zijn al heel scherp geprijsd.

De goedkoopste Turkije Bouwvakvakanties zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die aan de schoolvakantie gebonden zijn om er een week of twee weken tussenuit te gaan. In het aanbod van de goedkoopste Turkije zomervakanties zijn uiteraard de beste resorts opgenomen, waar vakantieplezier voor het hele gezin wordt gegarandeerd. De luxe hotels met familiekamers of ruime standaard kamers vormen de perfecte basis voor een vakantie aan de kust van Turkije. Boek een resort aan zee met een waterpretpark, kinderclub en animatieteam, zodat de kinderen de hele dag vermaak en plezier hebben. Er zijn meerdere hotels met waterpark of zwembaden met glijbanen in het aanbod van de goedkoopste Turkije zomervakanties opgenomen, zodat er voldoende keuze.

Profiteer nu van de goedkoopste Turkije Bouwvakvakanties
U kunt nu profiteren van de goedkoopste zomeraanbod naar Turkije met extra prijsvoordeel door meteen een reis te boeken naar een van de populaire badplaatsen. Heeft u geen idee naar welke badplaats de reis moet gaan? Overweeg dan een van de goedkoopste Turkije Bouwvakvakanties in de badplaats Alanya te boeken, waar geweldige familieresorts geboekt kunnen worden. Blijf ook op de hoogte van andere promoties dan het aanbod van de goedkoopste Turkije vakanties en schrijf u op deze website in voor de nieuwsbrief.

All inclusive Turkije Bouwvakvakantie voor een luxe vakantie met veel zon! Bij Turkije.nl bieden wij u met onze laagste prijsgarantie een zeer voordelige zomervakantie met het hele gezin aan de Turkse kust. U verblijft in een schitterend all inclusive resort, dicht bij zee. En met een all inclusive Turkije Bouwvakvakantie bent u verzekerd van prachtig weer, want aan de Turkse kust is het in de zomermaanden vrijwel altijd zonnig en warm. De temperatuur van het zeewater is gemiddeld 24 graden en dus ideaal voor jonge kinderen. Met een all inclusive Turkije zomervakantie hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Heerlijk eten, diverse snacks en drankjes, alles staat voor u klaar. Boek dus nu al voor zomer 2022 uw vakantie naar Turkije en profiteer!

Send Whatsapp Message