Hoewel de zomerboekingen pas binnen zijn, verwacht het Turkse verkeersbureau een uitstekende zomer voor Turkije als vakantiebestemming. De verwachtingen zijn gebaseerd op de boekingsresultaten en de uitlatingen van Nederlandse reisorganisaties.

 

Waarom Turkije?
Met de economische situatie van nu zijn veel potentiële klanten kieskeurig over waar ze naartoe gaan en voor welk prijs. Turkije is in vergelijking met andere vakantiebestemmingen veel goedkoper. Turkije heeft een betere prijs-kwaliteit verhouding in vergelijking met zijn concurrenten.

Nederlandse reisorganisaties over Turkije
Nederlandse reisorganisaties zijn ook heel positief over Turkije. Er worden in vergelijking met vorig jaar meer vliegtuigstoelen ingekocht en er wordt zelfs gedacht aan een prijsdaling.

Ook Turkije.nl ziet een stijging in de boekingen en wil daarop inspelen. Turkije.nl is namelijk van plan om de prijzen te dalen met honderden euro's.

U zult zich vast wel afvragen wat Turkije.nl onderscheidt van alle overige reisondernemingen. Wij geven u hieronder 5 redenen waarmee wij menen  ons te onderscheiden van andere reisondernemingen.

1. Al 22 jaar vertrouwd & voordelig
Wij hebben het grootste assortiment reizen naar Turkije. Door de ervaring die wij hebben opgedaan geven wij de beste adviezen. We bieden u kwaliteit voor een reële, betaalbare prijs.

2. Altijd een duidelijke boekingsprocedure
Bij Turkije.nl kunt u eenvoudig, zonder onnodig te zoeken, een duidelijk stappenplan doorlopen om tot een boeking te komen. Wij beschikken over een zeer gebruikersvriendelijke website. Uw boeking bij Turkije.nl is bovendien pas definitief als u daartoe opdracht heeft gegeven via een muisklik. 


3. Zekerheden
Wij zijn aangesloten bij Top Garant Consumenten Reizen (TGCR). Dit betekent dat uw vooruitbetaalde reisgelden te allen tijde zijn verzekerd. TGCR staat namelijk garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. 

4. Internetgedragscode
De website van Turkije.nl voldoet aan de internetgedragscode, die regelmatig wordt geactualiseerd. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteits- en zekerheidsgarantie ook voor boekingen via internet optimaal wordt geborgd. Via de website heeft u overigens de mogelijkheid om uw boekingsgegevens in te zien middels "mijn boeking" op de website


5. Persoonlijke service
Als Turkije specialist vragen wij naar wat u werkelijke wensen zijn en leveren maatwerk, toegesneden op uw behoefte. Wij zijn ook bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Onze verkoopadviseurs hebben een gedegen en verplichte vakopleiding gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold. Uw vakantieboekingen zijn bij hen dan ook in goede handen.