All inclusive Fethiye

All inclusive Fethiye voor uw perfecte all inclusive vakantie met hagelwitte stranden en wuivende palmen! In schitterende all inclusive hotels en resorts brengt u de vakantie door, direct aan de Turkse kust. Op het populaire Öludeniz strand, ook wel Blue Lagoon genoemd, heeft u meteen een luxe vakantie gevoel! Het stadje Fethiye ligt in een schitterende baai aan de Egeïsche kust en heeft een fraaie mondaine haven. De meest luxe jachtschepen zijn hier te bewonderen. Fethiye heeft talloze gezellige bars en restaurants met terrasjes. U kunt heerlijk slenteren en Turkse koffie of thee drinken in één van de gezellige bazaarstraatjes in het oude centrum, tijdens uw Fethiye all inclusive. Of gaat u liever winkelen in het nieuwe centrum, met een groot modern winkelcentrum? Volop genieten van zon, strand in een badplaats met klasse, dat doet u zeker in uw luxe all inclusive Fethiye! 

Lees minder over All Inclusive Fethiye

 

 

All inclusive Fethiye biedt u een fantastische all inclusive vakantie in een fraaie, luxe omgeving. Fethiye ligt in een mooie baai en is omringd door groene bossen, niets voor niets wordt dit ook wel één van de mooiste badplaatsen van de Turkse kust genoemd! Fethiye heeft een mondaine haven, waar de grote jachten liggen te pronken. Ook zult u tijdens uw all-inclusive Fethiye genieten van een echte zon en strand vakantie, op één van Fethiye’s prachtige stranden. Met Turkije.nl verblijft u in de mooiste all inclusive resorts, voor een perfecte Fethiye all-inclusive vakantie!

Fethiye staat bekend om haar indrukwekkende hagelwitte stranden en een helderblauwe zee. Het populairste strand is Öludeniz Beach, ofwel Blue Lagoon. Want het uitzicht is hier fenomenaal, met de prachtige zee en de bergtoppen op de achtergrond. De meeste all inclusive hotels hebben een privéstrand met ligbedden beschikbaar voor hun hotelgasten, voor een echte verzorgde all inclusive Fethiye.

Fethiye is een nog jonge stad van ongeveer 50.000 inwoners. Toerisme speelt belangrijke rol in Fethiye, maar toch heeft het een heel eigen karakter weten te behouden. De luxueuze haven is één van de bekendste bezienswaardigheden in Fethiye. Het is leuk om hier rond te wandelen, want hier liggen de mooiste en dure jachten te pronken.

Maar Fethiye is ook de stad van de smalle bazaarstraatjes en de traditionele theehuisjes. Hier kunt u tijdens uw all inclusive Fethiye het echte Turkije leren kennen, met haar vriendelijke gastvrijheid en interessante cultuur. Het moderne en het oude Turkije lopen hier naadloos in elkaar over. Het oude centrum bestaat uit smalle, gezellige steegjes, terwijl Fethiye ook een nieuw modern centrum heeft. Dit nieuwe centrum Calis ligt op 5 kilometer afstand en heeft een lang, populair strand.

Een ander zeer bekende strand van Fethiye is Kidrak, beter bekend als Paradise Beach. Dit strand ligt op twee kilometer van Öludeniz en wat rustiger dan Blue Lagoon, maar het is hier ook werkelijk prachtig.  Daarnaast zijn er nog de stranden Kabak en Butterfly Valley. Hier ziet u veel vlinders, zoals de naam al zegt! Zon, zee, strand en cultureel genieten is gegarandeerd met een last minute Fethiye!

In Fethiye vindt u luxueuze all inclusive resorts en hotels, met name aan het strand. Met een all-inclusive Fethiye heeft u een ontspannen en zorgeloze vakantie, want de all inclusive formule in Fethiye is vaak zeer uitgebreid, met een gevarieerd buffetmenu. Met kinderen is een all inclusive Fethiye vakantie ideaal, want er meestal ook een gezellige kinderclub in uw resort. Daar leren ze snel vriendjes kennen en het animatieteam organiseert iedere dag leuke activiteiten. Voor de ouders zijn er tal van sportactiviteiten en gezellige avonden met live muziek en shows.

En niet alleen voor jonge gezinnen, maar ook voor mensen die graag volop van de zon en het gezellige nachtleven willen genieten is een all inclusive Fethiye perfect. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt volop genieten van een ontspannen vakantie. De meeste all inclusive resorts in Fethiye hebben een luxe Spa en Wellness center, die uw vakantie compleet maakt!

 

En er is nog veel meer mogelijk in Fethiye. U kunt hier geweldig duiken. Fethiye is zelfs de beste duiklocatie van Europa, met een indrukwekkende onderwater wereld. Als u geluk heeft komt u zelfs een dolfijn tegen! Bij de diverse duikscholen in Fethiye kunt u naar de mogelijkheden vragen. In dit gebied kunt u ook duiken in archeologische vindplaatsen, een indrukwekkende ervaring. Doet u liever een andere watersport? Dat kan ook, want de keuze is hier heel uitgebreid voor een actieve en bruisende all inclusive Fethiye.

Zoals op vele plaatsen langs de Turkse kust, zijn er ook in Fethiye veel bezienswaardigheden. Zo zijn er diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder het grote theater bij Telmessos. Dit werd in 1993 ontdekt en is in 1995 helemaal opgegraven. In de 2e eeuw voor Christus bood het theater plaats aan 5000 mensen! Dit theater en de vele andere bezienswaardigheden zijn zeker een bezoekje waard tijdens uw Fethiye all inclusive!

Wilt u een zeer verzorgde en luxe vakantie, in een stijlvolle badplaats aan de Turkse kust? Dan is Fethiye voor u de ideale vakantie bestemming! Turkije.nl heeft voor u de beste all inclusive hotels en resorts geselecteerd, voor uw perfecte all inclusive Fethiye!

Send Whatsapp Message