Reisgraag Awards 2021 

Enka Reizen - Turkije.nl heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit gekke jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Turkije.nl is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben wij dit jaar deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.


Quote Enka Reizen - Turkije.nl
"Na een jaar waarin de reisbranche ongekend hard is geraakt, hebben wij er ondanks alle restricties alles aan gedaan om onze reizigers alsnog een geweldige, maar vooral ook een veilige vakantie aan te bieden. Na een dergelijke jaar is het dan ook geweldig om te zien dat wij (na de Reisgraag Awards 2019) de Reisgraag Awards 2021 hebben gewonnen en door onze reizigers zijn gekozen tot de beste reisorganisatie voor vakanties naar Turkije.  

Door COVID-19 zien wij nog beter het belang van deze publieksprijs, chapeau voor Reisgraag voor dit waardevolle initiatief. Deze zeer waardevolle onderscheiding geeft ons als reisorganisatie een enorme motivatie om op deze weg verder te gaan, ook in deze voor de reiswereld moeilijke fase. Wij weten namelijk dat wij onze reizigers weer geweldige vakanties zullen aanbieden, wanneer dit weer mogelijk zal zijn. Tenslotte feliciteren wij uiteraard ook Reisgraag voor de 10e editie van deze geweldige publieksprijs." - Yahya Çilingir, Turkije.nl (ENKA Reizen)


Reisgraag Awards 2019

De Reisgraag Awards zijn gebaseerd op gekeurde reviews van klanten van reisorganisaties en bezoekers van bestemmingen. Dit is de 8e editie van deze publieksprijs. In 2018 zijn meer dan 7.000 reviews verstuurd naar Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van onze redactie komen tellen mee voor de Reisgraag Awards. 

Enka Reizen - Turkije.nl heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft Turkije.nl gemiddeld een 7,2 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben wij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op. Wij willen dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om al onze trouwe klanten en Reisgraag.nl van harte te bedanken voor deze geweldige award!" Wij zien deze prijs als een beloning voor de speciale band die wij in de ruim 25 jaar als dé Turkije specialist met onze trouwe klanten hebben opgebouwd.

 

Send Whatsapp Message